Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Aalmoes - 13662 keer gelezen
Als 40er was ik alleen op een camping in een badplaats in Spanje.
Iedere ochtend maakte ik al tegen 8 uur aleen fikse wandeling aan het strand.
De eerste zigeunervrouwen en meisjes hadden al weer in plek opgezocht voor een lange dag aalmoesen vragen aan voorbijgangers.
Ik had al een paar x wat geld gegeven aan een vrouw ik dacht in de 40 en een jonge dochter van 15 jr dacht ik.
Als ze mij zag aan komen lopen begon ze al te glimlachen,haar dochter ook al ze er bij was.
Als ik geld gaf keek ik altijd indringend naar de borsten van zowel de moeder en dochter,die van de moeder waren groot en van het meisj klein,en ik verbeelde mij dat ik steeds meer borst zag,wat mij echt wel opwond.
Zelfs had de moeder een paar x haar rok wat omhoog getrokken en ik zag veel van haar blote benen.
De volgend dag was de dochter alleen,,ze keek mij weer heel lief aan en ik kon nog meer zien van haar kleine borsten,ik vroeg in gebrekkig spaans waar haar ma was,die was ziek begreep ik,ik zocht wat kleingeld en intussen had zij haar benen opgetrokken,ik zag haar witte slip en er was toch en zwart kuthaar zichtbaar,ik keek snel om mij heen en er was verder niets in de buurt,e ik likte met mijn tong over mijn lippen terwijl ik aar haar slip keek,ik gaf haar meer als anders,en als dank trok ze haar benen nog verder omhoog,mm wat geil leek dat met haar onschuldig gezicht.
2 dagen was ze alleen en ze liet mij echt veel zien van haar lichaam ik zag haar kleine puntige borsten bijna bloot,kon zien dat ze grote bruine tepelhoven had, en als dank gaf ik haar een 5 euro munt,ze wierp mij een kushandje toe.
O wat jammer de volgende dag zat haar moeder alleen op de vaste plek,ze glimlachte gelijk al en k zag van afstand dat ze een knoopje extra losmaakte en trok haar benen ook omhoog.
Ik vroeg waar haar dochter was die was bij het huis vandaag op het land bezig begreep ik van haar trwijl ze ook een blik gunde op haar kruis waar het kuthaar ook buiten de slip zichtbaar was,en dan nog de borsten wat ik zag mmmmmm.
Ze maakte mij duidelijk dat ze mij aardig vonden en ze stelde het op prijs dat ik hun s,avonds zou bezoeken voor en maaltijd,en ze gaf mij een papiertje met adres en route beschrijving.
Ik bekeek het en beloofde dat ik zou komen haar ogen glommen helemaal.
Ik zocht later op de wegen kaart het plaatje op was een klein stukje de bergen in,en dacht zou het wel vinden met de beschrijving wat ik had
Maar zo gemakkelijk was dat nog niet,ik fietste het 2 x voorbij toen ik dacht ik probeer deze weg nog ,dan helaas,ik zag ook verder geen om te vragen.
Maar het klopte wat een afgevallen hutje was het maar daar moest ik wel zijn.
De moeder kwam naar buiten om mij te begoeten,en ik kreg gelijk een kus van haar wat voelde haar boezem lekker tegen mij aan.
Ze schonk gelijk wijn in en bekeek mijn fiets ook uitgebreid,haar dochter kwam er later ook bij die mij alleen een hand gaf.De maaltijd was overheerlijk en we bleven wijn drinken,de dochter zette steeds alles op tafel,wat waren haar puntige borsten lekker zichtbaar.
We probeerden zo goed mogelijk een gesprek te voeren en ik had een vertaalboekje meegenomen wat ze wel geinig vonden.
Na de maaltijd gingen we buiten in het gras zitten,de 2 vrouwen zaten tegen over mij en hadden hun benen weer opgetrokken,en ik zag weer het kuthaar bij hun slips langs.
Ze zagen aan mijn gezicht dat het mij opwond,en bleven gewoon zo zitten,de moeder zei iets tegen haar dochter die glimlachte en naar binnen liep.
Ik maakte de moeder duidelijk dat ze beide mooi waren,en waarom ze geen man had,haar man werkte nooit daarom was hij weg maakte ze mij duidelijk en ze schok weer wijn in,ik werd er al wat tipsy van.
De dochter kwam weer terug en ging eerst gewoon zitten en trok toen langzaam haar benen omhoog,k kon het eerst niet geloven ik zag haar volle bos kuthaar nu goed,ze had haar slip uitgedaan,ik verslikte mij bijna toen ik het zag zo,n jong meisje met zoveel kuthaar,mijn lul maakte gelijk een sprongetje van dat moois.
En dat werd alleen maar erger toen ze mij ook nog glimlachend aankeek.
De moeder zette muziek op en we moesten dansen de dochter en ik,ik werd steeds brutaler en drukter haar af en toe stevig tegen mij aan zo dat ze mijn stijve kon voelen,wat ze ook echt wel voelde en ook liet blijken door haar haar onderlichaam ook extra tegen mij aan te drukken.
Ik wreef met mijn hand over haar klein kontje,ze liet het toe en drukte haar kleine borsten tegen mij aan.
Plotseling wreef ze over mijn kruis en kneep er in,ze pakte mijn hand vast en loosde mij naar binnen daar stond een tafel en een bed.
In een beweging liet ze haar jurk op de grond vallen en daar stond ze met haar mooie parmantige borsten en volle bos kuthaar,ik slikte een paar x.
Ze wist wel wat ze moest doen en trok mijn t shirt it en knoopte ook mijn broek los war mijn stijve even later uitsprong.
Haar monje wist er wel raad mee en zoog mij geweldig,en ze ging toen op bed liggen met haar benen gespreid.
Ik had nog nooit zoveel kuthaar gezien en ook nog van een jong meisje.
Heftig begon ik haar te likken wat kreunde ze lekker na een poosje het kutsap sijbelde uit haar kut ik slikte het gulzig door.
Ik begreep van haar dat ze mijn lul in haar kut wilde,wat een lekker nauw kutje was het begon haar heftig te neuken,wat lekker op zo,n klein lijfje en zoog steeds op haar tepels die steeds groter werden.
Ze had haar benen om mij heen geslagen en gilde nu bij iedere stoot,en slaakte allerlei spaanse woorden wat ik niet verstond.
Ik wou een ander standje en ze kwam op mij zitten,ze liet mij eerst een poos op haar kleine borsten zuigen,maar haar kutspieren werkten wel wat geil ik moest mij inhouden anders was ik al klaar gekomen.
Wat wipte ze lekker op mij ik hoefde er weinig voor te doen,dat kwam ook door haar kutspieren.
Ik kon het niet meer ophouden en ik maakte haar duidelijk dat ik zo klaarkwam,ze kroop snel van mij af en ze ging zo liggen dat ik tegen haar borsten kon spuiten,en met een harde schreeuw spoot ik mij leeg tegen haar borsten.
Wat een ontlading was dat voor mij onvoorstelbaar en wat een sperma op haar borsten wat ze geljk uit wreef.
Uitgeput lagen we later naast elkaar,ze keek mij steeds glimlachend aan,en we gaven elkaar een kus wat overging in een tongzoen,onvoorstelbaar hoe het jonge meisje kon tongzoenen,daar werd mijn lul weer geljk stijf van.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners