Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ongetemd verlangen - 11286 keer gelezen
Mijmerend zat ik in de bus. De vakantie in Nederland was prima geweest. Leuke plaatsjes en een gezellige sfeer. Het weer was goed en volgens mijn broer was dat vrij bijzonder.
Wat betreft de mannen was het hier niet veel anders dan in mijn geboorteland. Overal waar ik kwam genoot ik een hoop aandacht. Helaas waren het ook hier bijna alleen maar van die machotypes. Ik realiseerde me dat dat vooral met mijzelf te maken had en het netwerk van mijn broer. Door mijn functie bij een Noors Oliebedrijf liep ik bij voorkeur rond in mantelpakjes en in rokken of rokjes. Niet alleen vond ik dit prettig tijdens mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Deze combinatie leek echter bepaalde mannen aan te trekken en andere af te stoten. Dat was dan ook de keerzijde van de medaille. Die flitsende zakenman de loef afsteken op de dag vond ik heerlijk. Maar daar bleef het ook bij. Hun vuur aan te wakkeren in de nacht was niet meer mijn passie. Ooit was dat anders. De ervaring had zich echter tegen hen gekeerd. Al de mooie beloftes, dure kado's, dikke auto's, het was er alleen maar geweest om me het bed in te krijgen. En dat dan bij voorkeur naast een bestaand huwelijk. Hoewel ik er een tijd vrede mee had, heb ik inmiddels het vredesbestand verbroken. Met al dat gedoe was ik helemaal klaar. Bovendien wilde ik niet afhankelijk zijn al die hanen fratsen.

Intussen was de bus gestopt en haastte ik me naar het station. Zoekend naar het juiste perron stapte ik op de trein en plofte neer in de eerste de beste coupé. Schuin tegenover mij zat een jonge man met een gitaar tussen zijn benen. Toen ik mijn hoofd richting raam wendde, ontmoetten beide ogen elkaar. Hij had leuke krullen en mooie grijs blauwe ogen. Verre van macho. Zot, maar even leek ik geraakt. Was dat nou zo'n blik die ik zo vaak gemist had?
Onmiddellijk keerde ik terug in de werkelijkheid. Wat haalde ik me in mijn hoofd. Bezweet pakte ik een zakdoek. De run naar de trein had voor de nodige warmte gezorgd. Zodoende ontdeed ik me van mijn overjas en deponeerde deze in het bagagerek.
Toen ik de gebruikelijke zithouding weer had aangenomen keek ik de man nog een keer aan.
Hij keek verveeld door het raam met één hand op de gitaar. Hoe zo iemand in werkelijkheid ook zou zijn, er zat in ieder geval muziek tussen zijn benen. Gniffelend om mijn eigen woordspeling glimlachte ik hem vriendelijke toe.
“Uw kaartje alstublieft”.
Plots stond daar de conducteur. Ik had hem niet zien aankomen en gehoopt dat het aan me voorbij zou gaan. Hoewel ik wist dat mijn ticket niet afdoende was, overhandigde ik hem kordaat. Meestal waren mijn vrouwelijke charmes een afdoend wapen. Terwijl hij het kaartje bekeek zag ik hoe hij mij in zich opnam. Weer zo’n vent die me met zijn ogen uitkleedde.
"Het spijt me mevrouw, maar uw ticket gaat tot Apeldoorn en daar zijn we al lang al voorbij".
"Niet goed?", zei ik met een buitenlandse accent.
"Waar moet u naar toe?"
"Amsterdam",
“Vervelend", reageerde hij nogmaals, "maar u heeft daar voor niet het juiste kaartje. Heeft u uw identiteitskaart bij u?".
Terwijl ik hem met mijn grote blauwe kijkers aankeek, gleed mijn hand door een klein schoudertasje. Onverwacht kwam de man schuin tegenover mij in beweging.
"Als ik betaal, is dan het probleem opgelost?".
Met gefronste wenkbrauwen keek de conducteur hem aan.
"Dat is niet gebruikelijk", antwoordde hij.
Nonchalant haalde hij zijn schouders op.
"Dat is wel meer niet".
"Apeldoorn - Amsterdam is 15 euro".
Zo loste het probleem zich voor mij als vanzelf op. Met de nodige binnenpret liet ik opnieuw mijn blauwe ogen in de man tegenover mij vallen.
"Dank. Hartelijk dank", herhaalde ik een paar keer.
Met een handgebaar leek hij de dank weg te wuiven. Dat kon hij wel doen, maar voor mij lag dat anders. Ik zocht naar iets om de schuld te vereffenen. Zo probeerde ik een gesprek aan te knopen.
"Waar naar toe?".
"Naar Amsterdam", zei hij, mij vriendelijk aankijkend.
"Muziek maken?".
Een overbodige vraag besefte ik, maar ik wist geen andere ingang te vinden. Het gesprek vlotte echter niet.
Terwijl hij met zijn handen in de zakken naar iets zocht, keek ik hem aan en dacht na. Schattig hoe zijn krullen bewogen bij het zoeken. Verontschuldigend glimlachte hij mij toe. Aandachtig keek ik naar de vorm van zijn mond. …opeens wist ik het en tikte hem op zijn been.
"Jij met mij.. mee. Lunch. Amsterdam heeft leuke plekjes".
Hij was duidelijk aangeslagen door mijn voorstel. Schik kreeg ik er in. Zoals hij daar zat met zijn gitaar, lange jas en spijkerbroek en zijn vertederende blik. Een jongensachtig type.
"Kan je spelen voor mij", lachte ik.
Toen hij me opnieuw aankeek wist ik dat hij mijn aanbod niet zou afslaan.Zo zaten we een poosje later in de beurs van Berlage. Hoewel de conversatie in het Nederlands lastig was begreep ik dat hij Johan heette.
Onvermijdelijk probeerden we beiden de Nederlandse taal om te ruilen voor de Engelse. Zo vertelde ik dat ik op een huis paste van mijn broer in Nederland. Op zijn beurt vertelde hij dat hij uit Deventer kwam en op weg was naar een vriend in Amsterdam. Het gesprek vlotte steeds beter. Aangenaam en geboeid praten we een tijd over van alles en nog wat. Over mijn geboorteland, zijn muziek en nog veel meer. Of het zijn onbevangenheid was die mij bekoorde, zijn wapperende krullen, de mooie mond of zijn frisse grijs blauwe ogen en zijn muziek? Of een combi van dat alles? Wie het weet mag het zeggen. Wel wist ik dat ik meer en meer gecharmeerd raakte van zijn voorkomen. Zo anders dan ik van mannen kende.
Ik vond het dan ook gewoonweg jammer als het contact over een korte tijd zou eindigen. Ik moest iets.
Toen ik van het toilet kwam, voelde ik vele mannenogen als serpentine over me heen vallen. Heb nooit begrepen wat dat nou was. Volgens een vriendin kwam het door mijn lange witte haar en helder blauwe ogen. Volgens mijn ex vriend door mijn figuur in combinatie met mijn rechte loop. Ik heb wel eens gedacht dat als ik al die blikken voor geld zou leegdrinken me met gemak liggend staande kon houden. Maar goed, hoe het ook zij, soms streelde het me, soms werd ik er doodmoe van. Toen ik ging zitten keek ik hem opnieuw aan en hij mij. Indringend weerspiegelden we elkaar. Volgens mij versierde hij met zijn kijkers. Alsof ik niet was weggeweest zette hij het gesprek voort. Opnieuw de leuke babbel en de leuke ogen. Ik zag een combinatie van adoratie en vertedering.
Toen er een stilte viel besloot ik in actie te komen.
"Come with me, i'll show you something".
Even zag ik wat vertwijfeling, maar al snel volgde hij mij het gebouw uit. We liepen de oude stad in en draaiden de weg op van de nieuwe Jonkerstraat.
"Well, this is the house of my brother", zei ik gemeend.
Vertwijfeld keek hij me aan. Alsof hij er totaal geen rekening mee had gehouden dat...
"Nice", antwoordde hij, but...
"Something to drink?".
Tegelijk dat ik het vroeg wist ik dat hij niet zou weigeren. Een innerlijke drang dreef hem voort en zo volgde hij mij de deur door. In de mooie, gezellige, huiskamer bood ik hem een stoel aan en schonk een rode wijn in. Bewust zette ik mij in een draaibare leunstoel tegenover hem. Trok mijn knieën en rok wat op en keek hem aan. Wat onzeker bestudeerde hij mij en daarna de kamer. Toen pakte hij het glas wijn en stak het proostend in de lucht. Ik glimlachte en zag hoe hij mij opnieuw in zich opnam. Een warme gloed voelde ik in mij opkomen. Ook ik pakte het glas.
"What do you think of me?".
Hij slikte. Zo'n directe vraag had hij vast niet verwacht.
"Well", reageerde hij onzeker, "i don't know you very well, but eh what i see is that you have a lovely way of talking, humor, interested, a board knowledge and a lovely look. A woman a man would like to know better".

Zijn antwoordde streelde mij. Niet meteen dat gezeur over hoe mooi ik wel niet was, met de bedoeling me het bed in te krijgen. Weer vlotte het gesprek, dronken we op elkaars toekomst en lachten wat af.
Toen ik naar zijn gitaar keek en hem wilde vragen wat te spelen, bedacht ik mij. Somberheid overviel me. Het afscheid dat onvermijdelijk zou komen stemde me oprecht droevig.
Ik kende mezelf niet. Nooit eerder had ik iets dergelijks gevoeld bij een eerste contact. Maar dit was leuk en ik voelde een niet te stillen honger in mij opkomen. Met het komende vertrek in mijn achterhoofd moest ik opnieuw iets. Over twee dagen zou alles immers weer anders zijn.
Daarbij had ik trek gekregen. Trek in aandacht, liefde of gewoon platte sex? De waarheid zal ergens in het midden hebben gelegen.
Onder het mom naar het toilet te moeten trok ik me even terug. Ontdeed me van mijn mantelpak en trok een ochtendjas aan. Zoals altijd droeg ik mooie lingerie. Subtiel sloeg ik de jas iets open.
Staande in de deuropening zag ik hem voor het raam staan. Om zijn aandacht op mij te vestigen scharnierde ik met de deur. Het krakende geluid deed hem om kijken.
Toen hij zijn hoofd omdraaide zag ik dat hij schrok. Zijn trouwe honden ogen verbaasde zich in opwinding. Misschien omdat hij wel zag dat ik mijn zinnen had gezet op datgene waar zo velen naar hadden verlangd. Niets stond meer in de weg dan de hoop dat hij de verwachting niet zou beschamen.
Vertederend kwam hij op mij af. Leek even onzeker, maar wreef daarna lief over mijn arm, kuste mij in de nek en wreef met zijn handen door mijn haar. Opgewonden drukte hij de achterkant van mijn lichaam tegen het zijne en gleed met zijn handen voorzichtig over mijn trotse rondingen. Als klei in de hand van een pottenbakker gaf ik me aan hem over. Zijn eerste benadering overtrof mijn verwachting. Rustig, lief en teder.
Toen hij iets wilde zeggen drukte ik mijn vinger tegen mijn mond
"Come", zei ik zachtjes. Elk woord zou mijn gevoel van het moment kunnen verstoren.
Zo leidde ik hem als een ogenschijnlijk tam kuiken achter moeders aan de slaapkamer in.
Daar vleide ik mij in bed en trok het dekbed over me heen. Op zijn onderbroek na, ontdeed hij zich wat onhandig van zijn kleren en kwam naast me liggen. Lief keek hij me in de ogen, streelde door mijn haar en kuste toegenegen mijn mond. Onze tongen verstrengelden harmonieus ineen. Ondertussen voelde ik zijn linkerhand over mijn lichaam gaan terwijl hij de rechter onder mijn nek legde en me nog dichter tegen hem aandrukte. Toen schoof hij het dekbed weg en begon me overal te zoenen. Heerlijk voelde het hoe zijn mond mijn huid en borsten beroerde. Toen draaide ik me op de zij en legde mijn rechter been over mijn linker. Zo probeerde ik mijn heuplijn als een aantrekkelijk vormsel voor zijn ogen te laten verschijnen. En het werkte. In een ademtocht zag en voelde ik zijn bewondering. Terwijl ik naar zijn leuke krullen keek, deden opnieuw zijn handen het werk en baande hij masserend een weg via mijn benen naar mijn heupen. Zich vooroverbuigend gleed hij subtiel met zijn tong over mijn dijbeen. Langzaam schoof hij op richting het heilige der heiligen. Toen ik schuin naar hem keek verraadde zijn blik genoeg. Wat in verleiding was gezaaid, werd in begeerte geoogst. Zo vormde een nieuwe aanraking het begin van mijn extase. Gepassioneerd schoven zijn handen over de mooiste vormen die ik bezat. Toen ik me op de buik draaide, gleden zijn vingers hartstochtelijk over mijn benen, billen en rug. Met zijn warme mond zoende hij hartstochtelijk dezelfde delen. Ik voelde het vocht in mijn kutje wellen en ik smolt van opwinding. Mijn honger nam toe. Door zijn lieve benadering raakte ik meer en meer bezwangerd van geilheid. Opnieuw vonden onze monden elkaar en we vrijden dat het een lust was. Toen stak ik mijn hand naar achteren en streelde zijn onder katoen verborgen lid. Verbaasd voelde ik nog een keer. Onmiddellijk was ik bevangen door nieuwsgierigheid. Zijn gerezen lid leek van een behoorlijke omvang.
Terug op mijn rug draaide ik de rollen om. Ik ging rechtop zitten en streelde hem over zijn borst, kuste hem even op de mond en richtte me vol nieuwsgierigheid op het nog in katoen gevangen lid.
Toen ik hem van zijn onderbroek ontdeed veerde zijn harde geslacht krachtig tegen zijn buik. Van opwinding pakte ik hem in mijn hand. Wat een ding zeg. Ik draaide mijn hoofd om naar zijn leuke hoofd.
Recent hoorde ik een actrice in een wat flauwe lachfilm zeggen; wat ik nodig heb is een mannenhand en 30 centimeter. Moest toen lachen om het extreme. Overigens had ik er zelf nog een lekkere tong bij gedacht. Ook nu was de 30centimeter totale onzin, maar wat ik hier nu in mijn hand had sloeg voor mij alle records. Vooral die dikte. Hoewel ik de grootte nooit zo belangrijk vond, genoot deze mijn volle bewondering. Mijn lichaam zinderde. De gedachte samen te mogen smelten met deze leuke vent en zijn kloppend genot bracht me in vervoering.Voorzichtig boog ik me voorover en raakte zijn lid met mijn tong aan. In de ervaring die ik had opgedaan wist ik goed de lekkere plekjes bij een man te vinden. Zo ook bij hem. Hij kreunde toen ik zijn dikke ding zachtjes met mijn tong aantipte. Warm nam ik hem in mijn mond en zoog hem zorgvuldig naar binnen. Daarna kroop en sloop mijn tong tikkend en likkend over zijn ballen. Zijn overgave verraadde zijn genot. Tergend langzaam gleed ik van zijn ballen naar het puntje van zijn eikel en weer terug. Aangekomen bij de overgang naar zijn ballen zuchtte hij diep. Opnieuw stuurde ik mijn tong over zijn kaalgeschoren plek. Uiteindelijk ging ik treuzelend weer omhoog om hem daarna nog eens flink in mijn mond te zuigen. De geluiden die hij maakte vertaalden zijn opwinding. Ziende zijn genot werd mijn kutje nog vochtiger. Toen hield ik het niet meer. Ik moest en zou hem voelen. Zo ontdeed ik mij van mijn slipje en bewoog me voorover. Keek hem aan en parkeerde zijn lid in mijn hand. Voorzichtig drukte ik hem tegen mijn poes. Goodness. Kreunend voelde ik mijn natte poes wijken voor zijn dik geschapen lid. Even genoot ik in ruste van dat zalige moment van binnengaan. Toen begon ik te bewegen. Onmiddellijk ervoer ik het genot van dat zalige dikke harde ding. Terwijl hij met zijn handen alles wat ik bezat betaste bewoog ik wilder en wilder over zijn ballen. Mijn hele lichaam trilde van genot. Opnieuw voelde ik vocht opkomen. Ondertussen schoof hij mijn bh naar beneden en voelde ik hoe hij mijn tepel naar binnen zoog. Wat een zaligheid.

Recht zat ik nu bovenop hem. Ik keek naar hem en hij naar mij. Zijn ogen gleden vol adoratie over mijn lichaam. Met volle teugen genoot ik van zijn blik en van die zalige harde pik in me. Alsof hij helemaal bezit van me nam. Op en top voelde ik me vrouw. Opnieuw nam hij me vol bewondering in zich op. Toen pakte hij me in mijn taille, boog me voorover, gleed met zijn handen over mijn billen en neukte zijn pik wild mijn poesje in. Wat een geile heerlijkheid. Mijn hele lichaam zinderde. Meer en meer welde dat hemelse gevoel in me op. Wat was ik nat. Het kon niet lang meer duren of ik zou vol van geilheid klaarkomen. Toen hij opnieuw één van mijn tepels zijn mond in zoog en met zijn handen in mijn billen kneep, hield ik het niet meer. Mijn lichaam raakte in vervoering. Verstijfd strekte ik mijn lichaam boven het zijne. Alsof een fontein werd open gedraaid voelde ik het warme vocht mijn lichaam uitstromen. Luid kreunend gleed het zijn liezen in. Even bleef ik in dezelfde starre houding om op adem te komen. Kort daarna draaide hij me op de rug, schoof zijn dikte bij me naar binnen en lag bovenop me. We keken elkaar aan. Ik wist niet goed hoe ik het had. Hoe hij keek en deed. Heerlijk zoenden we elkaar opnieuw.

Langzaam begon hij het ritme op te voeren. Opnieuw voelde ik zijn dikke pik heerlijk in me heen en weer gaan. God, wat was die vent lekker. Mijn kutje en ik zinderden van genot. Het genieten werd nog groter toen hij me met zijn tong uitvoerig befte. Wat er met me gebeurde wist ik eigenlijk niet meer. Het leek of ik de controle volledig verloor. Al helemaal toen hij me omdraaide. Gepassioneerd drukte ik mijn bovenlichaam tegen het matras. Het voelde hemels me ongedwongen over te geven aan de inspanning van de ander. Liggend op mijn knieën wist ik uit ervaring dat het uitzicht hem tot grote bekoring zou brengen. Opnieuw gleden zijn handen vol adoratie over mijn benen en billen. Toen voelde ik zijn warme adem. Vol toewijding drukte hij zijn gezicht tussen mijn billen en zoals een kind een lolly likt, zo gleed zijn tong over mijn lippen. Zonder omweg vond hij mijn zalige, natte plekje. De gedachte dat mijn vrouwenlichaam deze man zo bevredigde maakte me nog geiler. Waarschijnlijk was dat de reden waarom ik de hondjes houding één van de meest sexiest vond.
Toen hij mijn bovenbenen stevig beetpakte, ze naar zich toe haalde en mijn lange haar over mijn rug legde, wist ik dat hij elk moment opnieuw in zou gaan. Omkijkend zag ik zijn wellust. Aanbiddend wierp hij zijn blik over mijn lichaam. Niets zou ik hem in de weg leggen voor een lekkere geile rit. Mijn lippen zwelde van opwinding. Mijn natte poort zou voor geen enkele dikte meer een blokkade vormen.
"Neuk me", zei ik vol opwinding.

En zo geschiedde. Heftig kreunend voelde ik opnieuw mijn kutje wijken voor zijn dikke pik. Aan zijn gedrag merkte ik hoe heerlijk hij het moment van ingaan vond. Zo ook ik. God wat was dat zalig. Voor mijn gevoel trilde alles in me en borrelde het vocht meer en meer in me op. Zacht, hard en lang sloeg hij met zijn ballen wellustig tegen mijn ronde, schuddende billen. Zo was het vrijen overgegaan in lekker wild, hard neuken. Zijn adoratie wekte nog meer lust bij me op en ik probeerde een glimp van hem op te vangen. Zijn dikke pik stootte echter zo lekker mijn kutje in dat ik me volledig op mezelf concentreerde.
Toen nam hij even zijn rust. Omkijkend zag ik hoe hij nog steeds mijn lichaam vol bewondering bestudeerde. Even bekroop me de gedachte of ik het wel allemaal goed deed. Menig man voor hem had al lang al zijn hoogtepunt in me uitgestort. Toen hij zijn pik opnieuw in mij begon te bewegen en zijn handen op mijn billen liet vallen maakte de gedachte plaats voor louter genot. Heerlijk tintelde mijn huid. Toen legde hij als verwacht zijn handen stevig om mijn middel. Mijn kont werd nog verder omhoog getrokken en zijn pik verdween nog dieper mijn lichaam in. Hard en lief sloeg zijn lichaam tegen het mijne. Alles schudde en trilde. Mijn billen en borsten nog onstuimiger dan het bed. Ronddraaiende als een tol probeerde hij mijn kutje nog verder op te winden. Zalig voelde het. Mijn kutje was dan ook één vochtige lofzang op deze verrukkelijke pik. Toen hij met zijn handen mijn borsten stevig beet pakte, bracht ik de mijne naar mijn klit en masseerde mezelf. Mijn hele lichaam stond in brand. Toen voelde ik zijn lid nog harder worden en zijn eikel nog heftiger in mijn kutje stoten. Een ander gevoel maakte zich van mij meester. De gedachte aan al dat zaad maakte me nog geiler dan ik al was. Nog verder stak ik mijn kont omhoog. Ik voelde zijn pik nog krachtiger worden. Onbeschrijfelijk heerlijk hoe het warme zaad met miljoenen tegelijk mijn tunnel instroomde. Ik kermde luid en trilde........
De angst dat het feest nu snel afgelopen zou zijn was ongegrond. Nog lang bleef zijn pik in stijve toestand heerlijk in me. Lekker draaide en duwde ik mijn billen er tegen aan. Daarna vleiden we ons neer op de rug. Lief keek hij me aan en kuste me. Wreef door me haar en zoende mijn nek.Daarna spreidde hij mijn benen en ging opnieuw bij me in. Toen we beide op het juiste ritme waren voelde ik een nieuw hoogtepunt aankomen. Ik pakte zijn stevige lul in mijn hand en wrijf ermee langs mijn klit. Trillend voelde ik een immense stroom van genot door mijn lichaam gaan. Alles bewoog in me en heftig kreunend kwam ik tot mijn climax. Terwijl ik nog lag na te schokken, voelde ik zijn zalige lid opnieuw hortend en stotend binnengaan en nieuw zaad mijn kutje vullen. Ik zag hoe hij zijn krullende hoofd naar achter bracht van voldoening. Kermend stootte hij zijn laatste genot in me uit.
We omarmden elkaar, keken elkaar aan en glimlachte. Zelden had ik me zo laten gaan.
"Very nice", zuchtte ik, "such a long time ago", sprak ik als waarheid.
Ik begreep dat hij dat laatste zich niet kon voorstellen.
In elkaars armen lagen we lang nog wat na te doezelen. Daarna wisselden elkaars telefoonnummers uit en praten geanimeerd totdat de tijd van afscheid daar was. Wat baalde ik nu dat deze vakantie snel afgelopen zou zijn. Maar hij niet minder merkte ik.

Toen ik weer thuis was, begon het gewone leven al weer snel. Nog lang voelde ik dat heerlijke moment en kon ik hem maar niet uit mijn hoofd krijgen. Het gevoel over hem probeerde ik weg te redeneren en me te concentreren op de dagelijkse dingen. De aandacht van een nieuwe mannelijke collega leidde net zoveel af als de opkomende hunkering naar de man in Holland. Echter niets hielp om tot normale proporties terug te brengen.
Op een dag besloot ik mijn broer te bellen.
"Hoi, Thymo, met Anne Mareie. Hoe is het in Nederland?".
We praten wat over koetjes en kalfjes totdat ik to the point kwam.
"Heb jij geen werk voor mij daar?".
Even was het stil. Serieus vroeg mijn broer zich af waar de vraag vandaan kwam en wat ik met zo'n goede baan in Nederland te zoeken had.

Twee weken later kreeg ik het verheugende bericht dat hij wel mogelijkheden zag en het wel een half jaar wilde proberen en vooralsnog bij hem in kon intrekken. Toen de datum van vertrek uit Finland bekend was, smste ik meteen naar Holland.
'Dearest Johan. Saterday 24 i'll be back in Holland. Shall we meet again one day?'.
Al snel kreeg ik een sms terug;
'Great your back! Love to see you again. Can't wait'.

Zo stapte ik het vliegtuig in. Tijdens de vlucht kwamen allerlei gedachten in me op. Was de beslissing wel de juiste en had ik er wel goed aan gedaan?. Hoewel intensief, had ik hem maar één keer gezien. Kende hem dus amper en wist niets van zijn situatie. Maar tegelijkertijd wuifde ik de twijfels weg. We zien het allemaal wel dacht ik dan weer. Ga anders gewoon weer terug.

Mijn broer zou me ophalen van Schiphol. Zo liep ik door de gangen en wachtte bij de lopende band op mijn koffer. Toen ik door de deuren van de aankomsthal ging zocht ik naar mijn broer. Plots stond mijn hart stil. Wat ik stiekem had gehoopt werd bewaarheid. Breed lachend stond hij daar. Ik kon mijn ogen niet geloven. Hij was veel mooier dan ik me herinnerde. Snel liep hij op me af en toen we in elkaars ogen keken wist ik het. Dit was hem. Dit was de man waarvoor ik alles had afgezegd. En het voelde goed. Heel erg goed.
Mijn broer verstoorde echter mijn gedachte. Hij glimlachte wat bij het zien van mijn vriend en hartelijk als hij was nodigde hij ook hem uit om mee te gaan naar zijn huis.

Toen mijn broer het huis uit ging naar de zaak, bleven we samen achter. Hoewel ik veel met hem wilde bepraten had ik binnen de kortste keren zijn broek naar beneden en die zalige, rechtopstaande pik al in mijn mond. Heerlijk zoog ik aan zijn ballen en zonder veel gepraat vrijde en neukte we dat het een lieve lust was. In een nieuw geplaatste spiegel op de slaapkamer, zag ik hoe alle standjes heerlijk geil aan bod kwamen. De mooiste stand van zaken was echter dat ik wist dat mijn keuze goed was geweest.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners