Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een uit de hand gelopen worstelpartij 1 - 14252 keer gelezen
“De ontmoeting”

Na een relatie van enkele jaren, die stuk gelopen is omdat wij elkaar op seksueel gebied niet tegemoet wilden komen besluit ik om het een poosje rustig aan te doen.
Een eigen bedrijf kost veel tijd, dus ik focus me op de expansie hiervan en heb verder af en toe een one-night stand.
Op een avond, als ik op internet op zoek ben naar een nieuwe auto, word ik geconfronteerd door een online reclame van een massagesalon.
Waar ik deze, tijdens mijn relatie, telkens weg geklikt heb, hoef ik nu mijn nieuwsgierigheid niet meer te onderdrukken en ik klik op de reclame.

De PC linkt vanzelf door naar de website van de salon en ik bekijk de website op mogelijkheden en ben verrast door de foto’s van de dames die er werken. De website geeft vervolgens aan dat het een salon is waar amateurdames, uit de omgeving die op deze wijze wat bijverdienen en dat er absoluut niet gewerkt wordt met geïmporteerde dames die onder dwang werken. De klant is koning, maar de dames bepalen wat er gebeurt, staat er nog een beetje sarcastisch bij vermeld.
Ik lach schamper, maar ben geprikkeld door deze zin, aangezien ik het fijn vind indien een dame in bed alles bepaald; maar ja dit is een massagesalon.
Ik neem de telefoon en bel het nummer op de website om een afspraak te maken. Dat blijkt niet nodig vermeld een vriendelijke stem, ik kan gewoon langskomen. Ondanks dat ik nog nooit betaalt heb voor seks (of een massage) voelt dit voor mij niet als het bezoeken van een prostituee, maar eerder als onschuldige ontspanning.

Ik trek de stoute schoenen aan en stap in de auto om binnen een klein uurtje aan te komen bij de salon. Een vriendelijke dame van een jaar of 40 laat mij binnen en ik volg haar, door een gang, richting een ontvangstruimte.
De dame vraagt of het de eerste keer is dat ik hier ben en nadat ik dit bevestigd hebt gaat ze naast me zitten om mij te voorzien van enige uitleg:
“Wij zijn geen professionele massagesalon, maar werken met vrouwen die het leuk vinden om te doen en op deze wijze iets willen bijverdienen.
Het is niet toegestaan om seks te hebben, doch wij controleren niet wat er in de kamers gebeurt. De kosten bespreekt u zelf met de dame. Aangezien de dames niet door ons betaalt worden, hebben zij een vrije keuze met wie ze naar de kamer gaan. U neemt dus plaats voor de spiegel (ze wijst naar een spiegel tegen een muur) en de dames die geïnteresseerd zijn komen zich aan u voorstellen: in uw geval zullen dat waarschijnlijk alle dames zijn. U maakt vervolgens een keuze en gaat met de dame in kwestie naar een kamer. Wat u daar doet is aan uw beiden. Als u zover bent mag u voor de spiegel gaan staan, of als u verder niet geïnteresseerd bent, dan zal ik u uitlaten”.

Ik dank de mevrouw (ik was destijds 30, dus vond iemand van +/- 40 een mevrouw) voor haar uitleg en ga voor de spiegel staan.
Binnen 1 minuut komt de eerste dame zich aan me voorstellen, gevolgd door nog 7 dames. Allen zijn ze vriendelijk en hartelijk, waardoor ik de indruk krijg dat ze inderdaad niet gedwongen worden.
Een dame in het bijzonder is mij opgevallen: Margo, ze zal een paar jaartjes ouder zijn dan ikzelf, droeg een strakke skinny jeans, hakken en een strak singletje. Kort blond haar, licht getinte huid en haar rechterarm was, van onder uit het singletje uit, volledig getatoeëerd. Naast de tatoeage is mij vooral opgevallen dat zij prachtige lange benen en een stevige, gespierde kont heeft, waarbij haar voorkant gesierd werd door een lekkere kop en niet al te grote, stevige tietjes.De dame die mij binnen gelaten heeft komt vragen of ik een keuze heb kunnen maken, zodra alle dames zich aan mij hebben voorgesteld en ik noem de naam van Margo.
De dame loopt weg en enkele seconden later schud Margo mij de hand en nodigt me uit om haar te volgen.
Terwijl we langs allemaal kamers lopen met lampen erboven (waaruit ik opmaak dat groen vrij is en rood bezet) probeer ik de bordjes op de deuren te lezen.
Van het bordje Playroom, via partyroom, via chinese room, via SM room word ik door Margo mee een ruimte in genomen, waar ik het bordje niet van heb kunnen lezen, aangezien zij de deur voor me open houdt en voor het bordje staat, als ik door de deuropening loop.
De ruimte is donker met tegen de achterwand een felle spot die gericht is op een houten bankje, zonder rugleuning, dat vlak voor de wand staat.
Margo neemt mij aan de hand mee naar het bankje en neemt er, mij met zich mee naar beneden trekkend, op plaats.
Ze zwaait haar been over het bankje zodat ze mij aankijkt en vraagt mij haar ook aan te kijken.
“Wat moet een mooie jongen als jij op een plek als deze?” vraagt ze op samenzweerderige toon.
Ik vraag wat ze bedoelt met haar vraag.
“Jij hebt het toch niet nodig om te betalen om eens lekker verwend te worden”, verduidelijkt ze haar vraag.
“Klopt” zeg ik “ik heb inderdaad aan aandacht van dames geen gebrek, echter ik vind het ook wel eens prettig om gewoon ongedwongen te genieten en ik vind het ook wel spannend om hierheen te komen”.
“Ik ook” zegt Margo lachend “daarom ben ik ook hier: gewoon lekker doen wat je wilt en er soms nog voor betaald krijgen ook”.
“Soms?” herhaal ik vragend.
“Ja, ik ben hier niet voor het geld, maar ik wil hier eigenlijk mijn gelijke vinden” zegt Margo.
“Dat kan toch beter tijdens het uitgaan of via internet” weerleg ik haar stelling.
“Nee, joh. In de kroeg lopen allemaal zuiplappen rond en op internet heb ik tot nu toe alleen idioten gevonden die wel een hoop zeggen, maar als puntje bij paaltje komt, niet thuis geven” reageert Margo.
Ik zeg “dat klinkt heftig, veel teleurstellingen gehad of zo?”
“Dat kun je wel zeggen, daarom ben ik dus hier, gewoon ongedwongen en lekker vrij om te doen wat ik wil”.
“En wat de man in kwestie wilt” vul ik aan.
“Die mag af en toe ook wat inbrengen inderdaad” zegt Margo “maar die zijn meestal te zenuwachtig en slap om serieus partij te bieden”.
“Partij bieden?” vraag ik.
Margo lacht en zegt “weet je wel in wat voor kamer je bent?”
Ik zeg eerlijk geen idee te hebben.
Margo loopt richting de deur en drukt op de lichtknop.
De ruimte, van +/- 10 bij 10 meter, wordt verlicht door felle TL-verlichting en als mijn ogen gewend zijn aan het felle licht zie ik dat ik in een soort van gymruimte ben: de vloer is volledig bedekt met dikke matten om de val te breken en voor de rest is alles aanwezig dat gebruikt wordt om te gymen. De toestellen zijn echter allemaal opgeborgen en de ringen en wandrekken zijn omhoog gedraaid. Het is dus in feite een kleine gymzaal met matten op de vloer.
Margo draait de deur dicht en trekt haar shirt uit, gevolgd door haar schoenen en jeans.
Ze komt op mij afgelopen en blijft een meter voor me staan om zichzelf aan mij te tonen, waarbij ze enkele malen rond draait: de tatoeage op haar arm, loopt onder haar borst naar de achterkant, over een bil en komt aan de voorkant tevoorschijn om te eindigen halverwege haar dij: ik vind het werkelijk een kunstwerk, zowel de tatoeage als het vrij gespierde vrouwenlijf.
Margo draagt overigens een zwarte kanten string en haar kleine tietjes, worden gesierd door twee kittige kleine tepeltjes die elk voorzien zijn van een staafpiercing.
In mijn broek roert zich iets en Margo neemt wijdbeens plaats op het bankje.
“En” zegt ze “durf je?”
“Je ziet er werkelijk fantastisch uit” zeg ik “maar wat moet ik durven?”
“Dank je voor het compliment” zegt Margo “maar durf je?”
“Wat?” zeg ik nu kort.
“Met mij te worstelen uiteraard” zegt Margo.
“Ik dacht dat ik een massage zou krijgen” antwoord ik.
“Dit is toch veel leuker” zegt Margo, “daarbij als je een massage wilt dan krijg je deze van me als je wint en hoef je er ook niet voor te betalen”
“Klinkt aantrekkelijk” zeg ik terwijl ik haar in me opneem. Ik schat in dat ik wel sterker ben als haar, ondanks haar licht gespierde lijf, maar ik heb geen ervaring met worstelen en zij vermoedelijk wel, anders zal ze het voorstel niet doen. Ik heb echter enkele jaren aan judo gedaan in mijn jeugd, dus dat zou kunnen helpen, bedenk ik.
“En als ik verlies”.
“Dan wil ik dat je me helemaal aflikt, en met helemaal, bedoel ik helemaal”.
Ik denk bij mezelf dat ik dit ook zonder worstelen wel met haar wil doen en besluit op haar voorstel in te gaan, dus ik zeg “zijn er regels?”
“We spelen 5 rondes, niet bijten, niet krabben, niet slaan of trappen en niet aan de haren trekken, voor de rest is alles toegestaan” zegt Margo “en uiteraard, moet jij je ook uitkleden”.
“Okay” zeg ik terwijl ik mijn broek, shirt en schoenen uit doe en zo eindig in mijn boxershort. “Hoe lang duurt een ronde trouwens?” vraag ik.
“Zodra een van ons aftikt of om genade vraagt, dan dient de ander los te laten: bij 3 gewonnen rondes ben je dus winnaar”, voegt Margo toe.
“Ben je er klaar voor?” vraagt Margo, terwijl ze naar het midden van de ruimte loopt.
Ze gaat, gehurkt, met de haar handen op haar knieën staan, terwijl ik op haar afkom.
Ik ga in dezelfde positie staan en zeg “ik ben er klaar voor”.
Als een kat springt Margo richting mijn boxershort en geeft er een ruk aan. Ik probeer mijn boxer vast te houden door de bovenkant vast te houden, als Margo met beide handen mijn linkerarm neemt, om me heen stapt, mijn arm achter mijn rug trekt en een voet voor de mijne zet. Ze duwt, ik val voorover, zij land op me en ik lig meteen in een houdgreep. Als Margo vervolgens mijn arm, achter mijn rug, richting mijn nek duwt schiet de pijn er flink in en roep ik om genade.
Margo laat meteen los, veert op, trekt mijn boxer van mijn kont en roept 1-0.Na mijn arm even wat rust te gunnen sta ik op en zeg “respect, die zag ik niet aankomen”.
“Arme man” zegt Margo als wij weer in positie staan voor ronde 2. “Kom ik zal je eens verwennen”. Ze duwt haar hand in haar stringetje, wrijft een beetje en steekt vervolgens haar hand naar mij uit om mij te laten ruiken.
Ik trap er echter niet in, neem haar hand bij de pols vast, stap in met een been tussen haar benen, sla een arm om haar nek en werp haar over mijn heup om te eindigen op de grond, met mijn arm om haar nek gekneld.
Ik knijp haar nek fijn, maar Margo klopt niet af, in plaats daarvan slaat ze haar arm om mijn middel, richting mijn ballen en knijpt er zacht in “loslaten, of ik knijp door” zegt ze, waarop ik haar direct loslaat.
Margo staat echter niet op maar maar neemt mij in een vloeiende beweging in dezelfde greep als ik haar zojuist had, met dien verstande dat zij met een arm van mij in de greep meeneemt, zodat ik geen arm kan gebruiken. Ze begint te knijpen en ik probeer door loopbewegingen op de vloer te maken, uit haar greep te ontsnappen. Als zij haar greep even minder strak heeft, kom ik op adem. Zodra haar greep zich spant, probeer ik weer te ontkomen door de loopbewegingen te maken.
Deze houding en greep kost echter zo veel inspanning van ons beiden dat we beiden binnen vijftien minuten hijgend van vermoeidheid willen loslaten. Ik merk dat ik van inspanning begin te transpireren en dat Margo hetzelfde ervaart.
Zij laat de greep uiteindelijk los, als ze doorheeft dat ik geen weerstand meer bied, maar ook niet afklop. Ze duwt me op mijn rug en gaat met onderlichaam op mijn gezicht zitten en mijn neus en mond geconfronteerd worden met de heerlijke geur van haar kutje. Genieten kan ik er echter niet van want haar knieën landen op mijn biceps en haar handen grijpen mijn tepels vast. Ze knijpt niet, dit zou immers tegen de regels zijn, maar ze draait er wel geniepig aan.
Ik probeer mijn benen omhoog te gooien om haar hoofd te grijpen, maar telkens als ik dit doe wend zij haar hoofd af. Mijn tepels worden nu echt gepijnigd, terwijl ze met haar knieën heen en weer op mijn biceps beweegt, dus ik houd het niet meer, ondanks haar heerlijke onderlichaam op mijn gezicht, en ik klop af. Margo draait nog even met haar kont op mijn gezicht om aan te geven dat ze gewonnen heeft, voordat ze opstaat. “2-0” zegt ze.

Ik lig gebroken en kapot op de grond en zie mijn nederlaag dichterbij komen, zeker als ik opsta en zie dat Margo al weer klaar staat voor ronde 3: waar haalt ze de kracht en energie vandaan denk ik bij mezelf. In die tijd bezocht ik reeds regelmatig de sportschool en was dus zeker geen slapjanus, maar zij beschikt naast kracht en techniek ook nog eens over conditie.
Maar nu heb ik een plan: wat zij kan, kan ik ook denk ik en ik ga in de houding staan.
Zodra Margo dit ook doet, spring ik overeind en naar voren, ik omklem haar hoofd met beide armen, zoals een sumoworstelaar zou doen en trek haar in een ruk op de grond. Vervolgens neem ik plaats op haar borst, neem een voor een haar armen met mijn beide handen vast om deze onder mijn benen te doen en ga rechtop zitten, zodat haar bovenarmen gefixeerd worden: Margo tikt meteen af. Om mijn overwinning te vieren tik ik even op haar hoofd met mijn half stijve piemel en zeg “2-1”, waarna ik opsta.
Wederom veert Margo overeind alsof er niets gebeurd is en gaat klaar staan voor ronde 4. Ik besluit wederom de aanval te kiezen en mijn lichamelijke overwicht, zowel in lengte als kracht, te benutten. Ik lok een heupworp uit door mijn arm uit te steken zodat zij deze vast kan pakken en haar heup wil indraaien. Zodra ze dit inderdaad doet, plant ik mijn knie in haar knieholte waardoor zij haar evenwicht verliest en door haar standbeen zakt. In de val grijp ik haar vanachter om haar nek en trek haar achterover bovenop mij: zij land dus op mij, maar ik heb wel een armklem om haar nek die haar de adem volledig ontneemt, als ik deze zou aanspannen. Terwijl ik op mijn rug lig met haar op haar rug bovenop me besluit ik om ook haar te ontdoen van het laatste stukje textiel dat ze draagt, door er simpelweg een ruk aan te geven, waardoor het van haar af scheurt. Als ik haar bij haar kruis wil grijpen en tevens de armklem aanspan klopt ze gelijk af en laat ik direct los.
“Ik dacht dat je, je pik in me ging steken” zegt ze “daarom klop ik af, want dat is tegen de regels.
Ondanks dat ik dit absoluut niet van plan was wijs ik haar op het feit dat ze hier niets van gezegd heeft tijdens de uitleg van de regels.
“Klopt” zegt Margo “2-2”.We gaan beiden hijgend en zwetend klaar staan voor de winnende ronde. De energie is er bij mij een beetje uit en Margo begint ook tekenen van vermoeidheid te vertonen, want we zetten beiden even geen aanval in.
Als Margo met een laag hoofd inkomt om naar mijn been te grijpen, pak ik haar hoofd onder mijn arm en laat me achterover op mijn kont vallen. Ik trek haar verder over mij heen zodat ze met haar armen geen kans heeft mij vast te grijpen.
Door deze handeling komt die mooie gespierde kont van Margo binnen handbereik van mijn andere hand en ik kan me niet beheersen, dus geef er speels een paar klappen op.
“Stop” schreeuwt Margo, je mag niet slaan en ik laat direct los.
Ik zeg dat het maar een geintje was, maar Margo is “not amused” en zegt dat de regels nageleefd dienen te worden.
Ondanks dat ze formeel gelijk heeft, zeg ik haar dat ze toch al verslagen was, maar hier gaat ze niet mee akkoord aangezien hier de regels, volgens haar, ook duidelijk in zijn “geen genade, niet afgeklopt, geen winnaar” zegt Margo.
Ze gaat weer in positie staan en ik doe hetzelfde.
“1e en laatste waarschuwing” zegt Margo “nog 1 zo’n geintje en je hebt sowieso verloren, okay?”
Ik knik.
Margo bukt gaat iets dieper op haar benen staan , om zo iets onder mij te komen en ze probeert met haar handen naar mijn, nog steeds stijve, pik te grijpen. Ik houd haar handen af, maar ze blijft maar met twee handen pogingen doen om me bij mijn pik te grijpen.
Als ik het echt beu ben pak ik haar onder haar armen met de bedoeling haar omhoog te trekken, maar zover komt het niet: zodra ik haar stevig onder haar armen vastheb, laat zij zich met haar benen onder mij doorschuiven en neemt mijn linkerbeen in een schaarbeweging, waardoor ik voorover val. Doordat ik haar vasthad en nu dus loslaat gebruikt zij de vallende hefboomwerking van mijn lichaam om omgedraaid op mij te landen terwijl ik op mijn buik val.
Ze trekt mijn voet omhoog en neemt zittend plaats op mijn billen: als ze de voet omhoog beweegt en onder haar arm houd om zich achterover te laten vallen, schreeuw ik het uit van de pijn door de beenklem die nu ingezet is.
Ik roep meteen om genade en Margo laat ook direct los, echter de pijn heeft mijn bekken reeds bereikt. Als ze de klem doorgezet had, had ze mijn been echt uit de kom getrokken, bedenk ik, terwijl ik over de pijnlijke plek wrijf.

Margo staat op en duwt met haar voet tegen mijn heup om aan te geven dat ik me om moet draaien. Als ik mij met een van pijn vertrokken gezicht omdraai zegt ze “je bent de eerste die 2 rondes gewonnen heeft en dichtbij de derde was, mijn complimenten. Maar toch, je hebt verloren. Ben jij er ook zo eentje die zijn schulden niet inlost en nu weg rent, of heb jij wel eergevoel?”
Ik zeg dat ze eerlijk gewonnen heeft en dat ik mijn schuld inlos, maar wel een keer een “re-match” wil.
“Doen we, maar nu likken” zegt Margo.
“Zeg maar wat ik moet doen” zeg ik.
Margo zegt simpelweg “likken” terwijl ze haar armen in haar zij doet.
Ik krabbel overeind en beweeg me op mijn knieën naar haar toe en lik voorzichtig haar bovenbeen. Het feit dat ze transpireert, maakt haar slechts vochtig en een tikje zout, maar ze ruikt niet, gelukkig.
“Adoreer me maar” zegt Margo als ze mijn hoofd leidt naar de plekjes die ze gelikt wenst te hebben. Haar buik, rug, armen, handen, benen, voeten, voetzolen, nek, keel oorlelletjes, borsten en vooral de plek tussen haar borsten komen allemaal uitvoerig aan de beurt, totdat ze zegt “hoe geil wordt je van me?”
Ik zeg “op dit moment botergeil, ik zou alles van je willen likken”
Terwijl ik nog op mijn knieën zit houd Margo mij haar (geheel gladde) oksel voor en ik lik braaf het stukje vrouw, dat overigens niet anders smaakt als de rest van haar, alleen het idee vind ik persoonlijk niet echt aantrekkelijk.
“We mogen geen seks hebben” zegt Margo, maar je gaat toch gewoon mijn kutje likken: ze duwt me achterover en neemt met haar onderlichaam plaats op mijn gezicht. Ik lik als een bezetene aan haar kutje (zo geil ben ik immers zelf door dit schepsel en deze situatie). Zodra ik op haar klitje zuig en deze daarna snel en kordaat met het puntje van mijn tong prikkel, komt Margo, met ingehouden kreun, klaar.
Ze geeft mij nog even de gelegenheid om haar wat na te likken om haar sappen goed te proeven en veert dan op, om naar de deur te lopen, waar haar kleding ligt.
Terwijl mijn ogen haar volgen, begint zij zichzelf aan te kleden.
Ik vraag “wat doe je nu?”
“Hoe zo, wat doe je nu? antwoord Margo.
Ik wijs naar mijn snoeiharde pik, die ook wel zou willen spuiten, waarop Margo vraagt “heb je gewonnen dan?”
Ik antwoord “Nee”.
“Nou, dan kleed je aan en vertrek” zegt ze bits.
Teleurgesteld en met een stijve leuter, kleed ik me aan.
Zodra ik aangekleed ben maakt Margo de deur open en gaat mij voor richting de ontvangstruimte. Voordat ze achter de deur verdwijnt waar de dames zich bevinden, stapt ze op me af, stopt het kapot getrokken onderbroekje in mijn broekzak en zegt “hier, je troostprijs”. Ze likt me in mijn nek en loopt weg met de woorden “ik zie je wel komen voor je re-match”.Gefrustreerd neem ik een glas water uit de koeler en ga zitten in de ontvangstruimte om deze op te drinken. Geïrriteerd doordat ik niet klaar gekomen ben, terwijl ik wel retegeil ben (nog steeds) zit ik een paar minuutjes in de ontvangstruimte, als de dame die mij binnen gelaten heeft, mij vergezeld in de ruimte door naast mij plaats te nemen.
“Was het niet leuk?” vraagt ze.
“Ik had me er iets anders van voorgesteld” zeg ik heel eerlijk.
“Heb je met Margo geworsteld?” vraagt de dame.
“Ja en verloren” zeg ik.
De dame lacht “er heeft nog nooit iemand van haar gewonnen”, voegt ze eraan toe.
“En dus?” vraag ik.
“Dus iedereen loopt hier beschaamd de deur uit, zonder klaar te zijn gekomen, zelfs zonder dat ze haar volledig naakt hebben gezien” zegt de dame.
Ik pak het kapotte broekje uit mijn broekzak, houd dat tussen twee vingers vast om het aan de dame te tonen en stop het weer weg.
“Zo ver is nog niemand gekomen” zegt de dame.
“Ik had zelfs gewonnen, als ik de regels niet had overtreden” zeg ik.
“Tsja, regels zijn regels” zegt de dame, “maar waarom ben je nog hier?”
“Om mijn opwinding iets te laten zakken, zodat ik niet letterlijk voor lul loop als ik naar mijn auto terug loop”, zeg ik wijzend op mijn stijve jongeheer.
“Zal ik je daar even vanaf helpen?” vraagt ze terwijl ze haar hand op mijn stijve legt en zachtjes in de bobbel in mijn broek knijpt.
Ik geef niet eens antwoord, maar trek de knopen van mijn broek los en schuif mijn boxer en broek in een keer tot onder mijn zak.
De dame neemt mijn harde lat vast en begint mij eerst zachtjes af te trekken, gevolgd door flinke melkende bewegingen. Het duurt alles bij elkaar nog geen twee minuten, voordat ik mijn zaad in de tissue spuit die ze voor mijn jongeheer houdt.
Ze staat op om de tissue weg te gooien en haar handen met bacteriedodende gel in te wrijven die in een dispenser aan de muur hangt.
“Weet je dat er vrouwen zijn die hier 100 euro voor vragen” zegt ze.
Als ik naar mijn kontzak wil grijpen om mijn portemonnee eruit te pakken zegt ze “durf het niet om mij geld aan te bieden! Ik ben geen hoer, ik doe wat ik doe omdat ik het leuk vind en ik heb je er graag vanaf geholpen”.
Ze loopt naar me toe, geeft me een korte, zakelijke knuffel en neemt me aan de hand mee naar de voordeur “hopelijk kom je snel nog eens terug” zegt ze, als ze de deur achter me sluit.

Ik loop naar mijn auto, die ik iets verderop geparkeerd heb en daar aangekomen, staat er iemand tegenaan geleund. Ik kan niet zien wie of wat, want de persoon staat met de rug naar me toe en draagt een trainingspak en pet.
In een boog loop ik naar mijn auto toe om eerst de persoon die ertegen aan staat te kunnen beoordelen. Als ik dichterbij kom zie ik dat het Margo is.
“Wat doe jij hier?” vraag ik.
“Dat is wel een kutgeintje, wat je daar flikt” zegt ze tegen me.
“Hoe bedoel je?” vraag ik.
Dat je je laat aftrekken door Gea.
Aha, zo heet ze dus, bedenk ik me.
“Wat gaat jou dat aan?” vraag ik.
“Ik heb je verslagen, dus dan ga je weg en mag je jezelf gefrustreerd aftrekken thuis” zegt Margo.
“Staat dat ook in je regels?” zeg ik verwijtend “jij vond het nodig om mij met een stijve weg te sturen, terwijl je zelf wel klaar bent gekomen”.
“Dat was de deal” zegt Margo.
“Dat was helemaal niet de deal” zeg ik “ik kwam voor een massage en me eens lekker te laten verwennen. In plaats daarvan vond jij het nodig met me te worstelen”.
“Daar heb je anders wel mee ingestemd” zegt ze.
“Dat klopt” antwoord ik “en als jij het leuk vind om mij te treiteren door mij met een stijve te laten vertrekken, dan heb ik daar geen boodschap aan en doe ik wat ik wil”.
“Je hebt je lesje duidelijk nog niet geleerd” zegt Margo.
“En daar heb ik ook geen trek in” zeg ik terwijl ik mijn auto open en instap.
Ik start de auto en rijd zonder iets te zeggen weg.

Twee dagen later ontvang ik ‘s ochtends een SMS
-Jammer dat je op deze wijze vertrokken bent, Gr M.-
Ik bedenk me van wie deze SMS is en wat het zou kunnen betekenen, maar weet het echt niet, dus ik verwijder deze.
In de middag ontvang ik echter weer een SMS van hetzelfde nummer.
-Wanneer mag ik je weer verslaan? M-
“Shit”, denk ik, dat is van Margo. Dan moet Gea wel mijn nummer gegeven hebben of zo. Lekker anoniem, bedenk ik me.
-Sorry, geen interesse- Stuur ik terug.
-Gewoon bij mij thuis en met andere regels…… xxx,- ontvang ik.
Nu vind ik Margo qua uiterlijk een prachtig mens en zou ik graag nog eens met haar stoeien, maar ze is ook wel een tikkie sadistisch, bedenk ik me. Aan de andere kant vind ik het ook wel spannend, dus ik stuur terug.
-Je kunt nu niet meer van me winnen, dus waarom zou jij dit willen?- stuur ik.
-Vanwege de uitdaging- ontvang ik.
-Ik denk er over na en laat het je wel weten- stuur ik terug.
-Ok xxx- ontvang ik als laatste.
De dag erna is het zaterdag en ben ik vrij. Nadat ik lekker uitgeslapen heb, zit ik aan het ontbijt en gaat de telefoon.
Ik neem op en wordt direct verrast door de stem van Margo die mij uitnodigt om vanavond naar haar toe te komen om tijdens een etentje te overleggen of we een re-match gaan doen. Ik heb toch niets te doen en vind het wel spannend, dus ik schrijf haar adres op en we spreken een tijd af.Om vijf uur bel ik aan bij het adres dat Margo mij gegeven heeft.
Margo opent de deur en ziet er werkelijk adembenemend uit: ze draagt hoge zwarte pumps, hotpants die haar benen en kont doen uitkomen, alsof ze door god gezonden is en haar bovenlichaam wordt omsloten door een strak singletje met glimmende letters. Nu is het inderdaad redelijk warm buiten bedenk ik, maar dit is wel erg weinig kleding om in te gaan dineren.
Margo groet me vriendelijk en geeft me een knuffel en 2 kusjes om mij uit te nodigen om binnen te komen. “Ik heb zelf gekookt” zegt ze “dan kunnen we gewoon vrijuit spreken”.
Zonder mijn reactie af te wachten gaat ze me voor, door de ruime hal van het vrijstaande huis. Als we in de woonkamer komen zie ik dat de tafel reeds gedekt is en dat Margo wel smaak heeft: het huis is zeer modern en minimalistisch ingericht met hier en daar enkele verrassende kleurelementen.
Margo nodigt me uit om te gaan zitten en terwijl ze een voortreffelijke maaltijd serveert hebben we een geanimeerd gesprek over ons leven, werk en uiteindelijk de salon waar Margo “werkt”.
Margo vertelt hierover dat ze dit puur voor de “fun” en de ontspanning, een keer per maand doet, omdat ze het leuk vind om mannen te domineren en te frustreren, door ze simpelweg de baas te zijn. Er is nog niemand geweest die zo ver gekomen is als ik en zelfs haar broekje heeft weten te bemachtigen. De meeste mannen gaan met 3-0 onderuit en druipen teleurgesteld af. Ze is nog nooit klaargekomen in de massagesalon, laat staan dat ze zich door een man heeft laten beffen. Toen dit afgelopen week wel gebeurde, met mij dus, is ze van zichzelf geschrokken en heeft ze mij daarom zo de deur uitgewerkt.
Dit etentje mag ik dus mede zien als een soort excuus, voegt ze aan haar verhaal toe.

“Nog een wijntje?” vraagt Margo als we uitgetafeld zijn en ons verplaatst hebben naar de strakke lederen driezitsbank.
Ik bedank voor de eer en zeg dat ik nog met de auto naar huis moet, maar Margo schenk mijn glas gewoon vol.
“Ik heb je eigenlijk uitgenodigd om de re-match met je te bespreken” zegt Margo plots uit het niets.
“Ja, laten we het daarover hebben” zeg ik, terwijl de wijn naar mijn hoofd begint te stijgen.
“Je bent hier nu toch, dus mij lijkt het leuk om het gewoon nu hier te doen” zegt Margo.
Aangezien de alcohol mij nog niet beneveld heeft, maar wel iets vrijpostiger heeft gemaakt antwoord ik cynisch “lijkt me wel gezellig, maar ben je niet bang dat je spulletjes stuk gaan, terwijl ik je vermorzel?”
Margo lacht “ik heb hier een prima geschikte ruimte tot mijn beschikking”.
“Ok” zeg ik terwijl ik de wijn achterover sla.
“Kom”, zegt Margo terwijl ze me voorgaat en ik wederom mag genieten van de aanblik van haar adembenemende achterkant.
Ze maakt in de hal een deur open, naar wat de kelder blikt te zijn, ze knipst het licht aan en loopt de trap af, gevolgd door mij.
Onderaan de trap word ik verrast door een grote ruimte, die volledig voorzien is van matten. Zelfs tegen de wanden zitten matten, zodat indien het er echt hard aan toe gaat, men geen blessures kan oplopen. Wat mij verder opvalt is dat er, hier en daar, tussen de matten uit, zowel op de grond als tegen de wanden en het plafond, lussen steken.
“Wat vind je ervan?” vraagt Margo, terwijl ze haar singletje uittrekt en haar hakken in een hoek schopt.
“Waar zijn die lussen voor” vraag ik.
“Grip en om vast te binden” is de verklaring.
“Vastbinden?” zeg ik vragend.
“Ja, mijn ex-man vond het fijn als ik hem vastbond en geselde. Hij heeft hier soms dagen vast gelegen, de stumper” zegt Margo.
Margo stapt op me af en begint de knopen van mijn hemd los te maken terwijl ze spreekt “Dezelfde regels als in de salon, met dien verstande dat we 3 keer 1 aparte ronde spelen. De winnaar van de ronde mag zeggen wat de verliezer moet doen gedurende maximaal 1 uur. Korter kan, langer niet.
Ik antwoord dat ik dit graag zou willen, maar dat ik vermoed dat zij niet gaat doen wat ik haar op ga dragen, indien ik een ronde win.
“Ben je zo’n viespeuk dan?” vraagt ze.
Ik vertel haar dat ik het normaal gesproken fijn vind om te doen wat een vrouw wilt, maar dat ik voor haar graag een uitzondering maak.
“Zie eerst maar eens te winnen” zegt Margo.
“Okay” zeg ik, “deal”, terwijl Margo ondertussen mijn broek heeft uitgetrokken.In plaats van in de houding te gaan staan laat Margo zich achterover vallen, legt haar handen in haar nek, spreid haar benen en zegt “kom maar schatje, dan mag je me likken”.
Ik lach, maar realiseer me ook dat zij zo niet te pakken is, dus ik loop om haar heen om haar vanaf de kant van haar hoofd te benaderen. Zodra ik op mijn knieën zak om haar hoofd te pakken, zie ik dat ze haar handen om een lus geslagen heeft achter haar hoofd: haar benen flitsen om mijn hoofd en voordat ik deze los kan trekken heeft ze mijn nek afgeklemd en stort ik op de grond. Ik span mijn nekspieren om lucht te kunnen blijven halen, maar merk al snel dat het gevecht tussen mijn armen en haar beenklem onevenredig is, dus ik klop af. Margo laat haar benen ietsjes losser, zodat ik adem kan halen en zegt: “vraag om genade en zeg dat je alles doet wat ik je opdraag”. Ik reageer in eerste instantie niet, maar als zij haar benen aanspant, tik ik meteen weer af en voldoe aan haar verzoek.
Ze laat nu los en ik kom op adem, terwijl zij voor me staat en haar broekje uit doet.
“Op je rug” zegt ze en ik gehoorzaam.
Zoals verwacht neemt ze plaats op mijn gezicht en word ik gedwongen haar langdurig te likken. Ik kus haar kutlipjes en zuig er zachtjes op. Af en toe steek ik mijn tong in haar gleufje en duw deze zo diep mogelijk in haar. Zij vind het echter klaarblijkelijk lekker als ik heel lichtjes, maar wel snel, haar klitje met het puntje van mijn tong bewerk, want telkens als ik dit doe gilt ze het onbeschaamd uit van genot. Als ze na ongeveer een kwartiertje likken is klaar gekomen, draagt ze me op haar voeten te verwennen.
Ook dit vind ik nog steeds geen straf en ik geef gehoor aan haar opdracht door de voetjes te liefkozen en haar teentjes een voor een te likken en eraan te sabbelen. Dan draait ze zich om op haar buik en wil haar benen geliefkoost en gestreeld hebben, maar terwijl ik hiermee bezig ben krijg ik de opdracht haar kontje te kussen en te likken. “Nog steeds geen straf” denk ik, maar ik doe ook niet meer dan zij mij opdraagt, ondanks het feit dat ze haar billen omhoog duwt en haar benen wijd spreid em aan te geven dat ik haar aars moet verwennen. Ik wil dat ze het zegt en anders doe ik het niet, bedenk ik.
Schijnbaar heeft Margo toch iets van schaamte in zich, want ze draagt mij niet op haar aars te likken, maar draait zich op haar rug en gebied mij haar nogmaals te beffen. Binnen enkele minuten komt ze nu klaar en ze pakt mij aan mijn haar omhoog om mij tegen zich aan te trekken. “Ik wil je de laatste 5 minuutjes gewoon vasthouden” zegt ze. En terwijl ze mij knuffelt, bedenk ik me dat ze wellicht gevoelens heeft.
Na een paar minuutjes duwt ze me weg, zegt “herkansing”, en gaat staan voor ronde 2.
Dit wordt een korte ronde zie ik direct, want Margo heeft een lus boven haar hoofd vast genomen met 1 hand, om mij wederom in een beenklem te leggen, zodra ik te dichtbij kom.
Ik dreig dus op haar af te stappen en als zij haar benen omhoog gooit, trek ik terug. Zodra haar benen door de zwaai terug naar beneden vallen, stap ik in, pak haar vrije arm met beide handen vast en trek haar uit de lus naar beneden, waarop zij op haar knieën landt. Voordat ze door heeft wat er gebeurd is, zit ik achter haar en trek met een hand haar arm achter haar rug omhoog richting nek en met de andere omklem ik haar keel. Ze zwaait nog wat met haar vrije arm, maar als ik de arm achter haar rug verder omhoog trek en de arm om haar keel aanspan klopt ze direct af.
Ik laat haar iets los en zeg “ga je alles doen wat ik je opdraag”. Ik krijg geen antwoord en klem haar keel af. Een gorgelend “ja” ontwaar ik uit haar mond, dus ik laat haar weer ietsjes losser. “Wat zei je, ik verstond je niet?” zeg ik vervuld van macht. “JA” zegt ze nu hard en boos. “Niet zo’n toon jongedame” zeg ik “ja wat”.
“Ja, ik doe alles wat je zegt” komt er nu op redelijk normale toon uit. Ze is zich eindelijk bewust van de positie waarin ze zich bevind, constateer ik en ik duw haar hard voorover zodat ze op haar buik beland.Ik ga tegen de wand zitten en zeg “kom maar eens bij me op schoot zitten”. Margo kruipt op me af en wil met haar gezicht richting het mijne over mijn benen plaats nemen.
“Nee, andersom” zeg ik.
Margo kijkt me vragend aan, maar komt dan met haar rug richting mijn buik op mijn benen zitten.
“Voeten tegen de muur” draag ik op.
Margo gaat iets verzitten en plaatst haar voeten tegen de muur, zodat ze nu in de door mij gewenste positie zit. Ik grijp haar vanachter bij haar keel en ze schrikt, doch laat me begaan, want ik knijp niet, maar wil alleen duidelijk maken, dat ik de baas ben nu.
Ik streel haar tietjes, haar strakke buik, ga met mijn hand over haar venusheuvel en laat af en een vinger door haar gleuf glijden die wijd openstaat aangezien ze wijdbeens over me heen zit.
Dan fluister ik in haar oor: “je gaat nu mijn tenen kussen en likken. Je houd je voeten tegen de muur en ik wil je niet meer horen: je ondergaat wat ik met je doe.
Zodra Margo zich geknield voorover bukt opent haar prachtige kont zich voor me en begin ik er langzaam en zacht op te slaan: ik wil haar immers geen pijn doen, ik wil haar allen vernederen.
Als haar billen knalrood zijn en haar kutje druipt van het vocht, haal ik een vinger door haar kutje om deze goed nat te maken en steek ik de vinger in haar kontgaatje. Langzaam neuk ik haar kontgaatje met mijn vinger en ik hoor haar hijgen en kreunen, terwijl ze aan mijn voeten sabbelt en likt.
Er is ongeveer een halfuur om en ik wil voorkomen, dat zij klaar komt dus ik stop, kruip onder haar uit en trek mijn boxershort uit. Mijn stijve springt nat uit zijn verpakking. Margo zit nog steeds op handen en knieën op de grond: ik pak haar aan haar haren, trek haar gezicht onder mijn ballen en zeg “likken”. Margo likt met haar warme tong mijn ballen, waardoor mijn voorvocht in grote mate aangemaakt wordt en ik zelfs een druppel voel lopen, langs de schacht van mijn pik.
Om mijn machtspositie te behouden laat ik me niet pijpen door haar, maar neem ik haar bij haar kin, trek deze naar beneden en duw mijn pik in haar mond, terwijl ik haar hoofd over mijn piemel trek. Wel draag ik haar op mij te zuigen, wat ze ook keurig doet. Zo neuk ik mezelf klaar in haar mond en met de mededeling dat ze dient te slikken eindigt mijn uurtje genot.

Margo zit vernederd op haar knieën en kijkt me boos en vol haat aan. “Vervelend he!” zeg ik “doen wat een ander wil. Weet je ook eens hoe dat is”.
Margo reageert niet, veegt met de achterkant van haar arm haar mond af en gaat in de startpositie staan.
Ik doe hetzelfde, zij het met knikkende benen van mijn recente orgasme.
Het lijkt alsof ze exact door heeft wat er met een man zijn reactievermogen en scherpte gebeurt als hij zojuist is klaargekomen want in no-time heeft ze me in een houdgreep liggen, doordat ze haar voet in mijn lies plaatste, duwde en mijn hoofd opving in haar armklem.
Terwijl ze mijn nek omsloten heeft met haar armen en hard knijpt klop ik af. Ze laat een beetje los en vraagt “vond je het leuk om mij te vernederen?”
Ik zeg “dat is toch het spel”.
“Een spel” zegt ze hard lachend “ik jou eens leren wat een spelletje is”.
Ik zeg “maar ik heb zojuist toch ook gedaan wat je vroeg, en ik heb nu afgeklopt, dus je hebt gewonnen, laat me alsjeblieft los, ik wat je zegt”.
“Je gaat inderdaad doen wat ik zeg, dat weet ik zeker” zegt Margo terwijl ze mij de lucht volledig ontneemt en ik spartelend mijn bewustzijn verlies.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners